Concluziile le trage fiecare

Ştiţi genul ăla de om care pune un link de pe site-uri dubioase alternative şi zice doar ceva de genul “concluziile le trageţi voi”? Care nu are o părere încă şi vrea să vadă în ce parte bate vântul ca să ştie unde se caţără şi el pe val?

Sau care ar vrea să zică ceva, dar ştie că vorbeşte prostii şi, deci, delegă concluziile interlocutorului, pentru a se abslolvi de responsabilitate? Gen Adriana Şandru, care după ce s-a crezut Tolontan şi a investigat ea ochiometric picturile lui Fuego, decretând că nu el le-a făcut, iar după ce Fuego i-a răspuns politicos că e săracă cu duhul şi că nu e cum crede ea, fata a reacţionat că “nu ştiu, eu doar o să las textul ăsta aici, ceea ce mie îmi confirmă ceva anume, dar nu vă zic şi vouă pentru că concluziile le trageţi voi”?

Sau ca “dezvăluirile” despre Cioloş ale lui Radu Tudor, care a scris un articol fără cap şi coadă despre data la care şi-a cumpărat Cioloş domeniile web, fără să concluzioneze ce legătură au datele alea cu proiectul ăsta nou al lui?

Trageţi voi concluziile de aici.

3 thoughts on “Concluziile le trage fiecare

  1. Esti hater! Toata lumea stie ca Ciolos picteaza frumos si isi vinde arta la acelasi nivel cu Adi Ghenie, baiatul ala care are blog pe platforma Cooperativa. Ma intelegi?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.