Un camion nehotărât şi un Mini grăbit

Camionul ăsta a ţinut el neapărat să stea în intersecţie pe două benzi, trecând prin aceasta haotic. Aproape a lovit Mini-ul ăla grăbit care a insistat să depăşească prin dreapta.

Ce vreau să zic e că am de-acu şi eu cameră auto, o să-i fac zilele astea o recenzie pentru că părerea mea e importantă.

7 thoughts on “Un camion nehotărât şi un Mini grăbit

 1. Banda aia pe care a venit mini-ul nu e banda de dreapta? Avea semafor intermitent pt dreapta. Plus, e cumva logic ca ditai camionul va merge pe banda 1, cam mare aroganta sa il depasesti prin dreapta in intersectie…

  1. Banda 1 este pentru inainte si la dreapta in aceea intersectie. Rebreanu si Iosif Bulbuca sunt calea de tranzit ptr TIR-uri ce doresc sa ajunge in partea de SUD a orasului.
   Normal ar fi fosr ca acel TIR sa se fi plasat si la semafor pe banda 1.

   Oricum se circula haotic pe Rebreanu/Iosif Bulbuca de cand limita e 70. Cand limita era 50, toti goneau pe bulevard. Acum la limita setata de 70, toti merg cu 50 sau chiar sub, uneori si pe banda 1.

 2. Pentru orice şofer cu experienta traseul TIR-ului este corect. Prima banda lasata libera pentru cei care vireaza la dreapta pe intermitent .Mini-ul a ajuns tarziu in intersectie ca sa depaseasca TIR-UL.

  1. Pentru orice şofer traseul TIR-ului este corect punct. Sigur ca putea perfect legal sa blocheze banda 1, insa omul a fost cu bun simt si a lasat-o libera pentru facut la dreapta. Plus ca nu se depaseste prin dreapta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.