Maria Radu a ajuns la sapă de lemn

Vă zic eu de unde ştiu: într-o Românie în care toată muzica pop vorbeşte despre cluburi, călătorii, distracţie, mare şi alte mici desfătări, ea a scos o melodie pentru săraci, ca să rezoneze cu ei, căci clasei de mijloc (lol) nu-i mai vinde discuri.

Practic, e ideea piesei “My Love Don’t Cost A Thing” (dragostea mea nu costă un lucru, n.tr), dar prostită pe ritmuri de dance românesc, care zice că deşi bărbatul ei n-are bani şi n-are pile, n-are style deloc, n-are fani şi fitze, n-are super job, are o inimă mare şi cam asta ajunge. Că ea nu vrea în Africa, el vrea o noapte la el în Dacie, de unde deduc că probabil că băiatul locuieşte cu părinţii, şi n-are unde s-o întindă.

Ba mai mult, nici nu-i pasă că el nu-i ia Vuitoane, nu-i pasă că n-are maşină sport sau nu o duce la mare în România (de parcă asta ar fi epitoma modestiei la români), cât timp are super corp, feeling şi thrust, ceea ce mă gândesc că se referă la energia cinetică a şoldurilor lui în raport cu pelvisul ei. Un băiat simplu, de la ţară, cu corpul ars de soare şi călit la munca grâului, cu o Dacie moștenită de la bunicu’ și care nu se dă înapoi de la puțin efort fizic susținut.

De fapt, dacă stau mai bine să mă gândesc, poate doar n-a mai avut un prieten de mult şi acum acceptă şi proletari sinceri, săraci şi cinstiţi.

2 thoughts on “Maria Radu a ajuns la sapă de lemn

  1. Cine e fata asta? De unde a aparut? Si ultima intrebare: Fata asta a fost de la inceput… fata?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.