Și zici că te-ai distrat cu aplicația de aflat cu cine semeni? Iată ce ai plătit pentru asta:

Hahaha, ce amuzant man, știi aplicația aia care-ți zice cu ce vedetă semeni? Mie mi-a zis că arăt ca Florin Salam! Ca Alex Velea! Ca Cabral! Ce proști, că eu de fapt sunt chel și nu am barbă și oricum am la profil o pisică. Ce rateu dom’le cu aplicația asta, așa eșec n-am mai văzut. Nu sunt în stare de nimic programatorii lu’ pește dom’le! Ia să dau io share să vadă toată lumea ce programatori proști!

Mi-e plin feedul de oameni amuzați de potrivirea nepotrivită a pozei lor de profil cu “rezultatul”. Dar știți care e treaba cea mai amuzantă? Site-ul ăla nu are niciun algoritm de “calculare a asemănării” în spate, are doar niște poze random pe care ți le dă ca rezultat. Știți ce cere în schimb, însă? Nu știți, că nu v-ați dat interesul să verificați și să debifați ce nu e relevant:

Literalmente tot. TOATĂ informația pe care o aveți salvată despre voi pe Facebook. Pe care în cel mai bun caz o să o vândă en-gros marketerilor care or să vă spameze adresa de e-mail cu oferte personalizate. Dacă debifezi informațiile alea de acolo, aplicația funcționează la fel de bine. Sau de prost, mă rog. Sunt curios însă câți au făcut-o.

One thought on “Și zici că te-ai distrat cu aplicația de aflat cu cine semeni? Iată ce ai plătit pentru asta:

  1. Nu am folosit aplicatia dar am observat ca o foloseste copii in general. Aplicatia se extinde foarte rapid si la oameni maturi. Insa cum nu au nicio treaba cu limba Engleza sau chiar limba Romana….continue as User. Am impresia ca nici nu inteleg multi ce inseamna ca aplicatia are acces la datele personale.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.