Hrană pentru gând

Mă sună adineaori un om, că bună ziua domnule Sîrb, numele meu este Nuştiu Cum, reprezint firma Cutare. Vă sun nu să vă vând ceva, cum probabil v-au mai sunat diverşi oameni, ci să vă ofer o oportunitate gratuită! Pe data de nuştiucât se va ţine un seminar la Hotel X. Seminarul este despre cum să vă protejaţi de fluctuaţiile de pe piaţa de tranzacţionare, despre învingerea crizei etc.

– Da, zic, mulţumesc, nu sunt interesat şi am să vă rog să nu mă mai sunaţi pe numărul ăsta.
– Domnule Sîrb, poate nu m-am făcut înţeles. Eu nu vă vând nimic, este un seminar gratuit, nu cumpăraţi nimic de la mine.
– Am înţeles, dar poate eu nu am vorbit destul de clar: nu sunt interesat, nu vreau să mai fiu sunat pe numărul ăsta.
– Domnule Sîrb, dacă vă sunam să vă vând ceva ziceaţi că nu aveţi bani. V-am sunat să vă ofer un seminar gratuit şi dumneavoastră îmi ziceţi că nu sunteţi interesat. Păi nu de aia merge ţara asta aşa de prost?

8 thoughts on “Hrană pentru gând

  1. Pai avea dreptate omul. De asta merge tara asta asa de prost, FIINDCA A SUNAT EL. Fiindca exista retardati spalati pe creier ca el.

  2. :))) Oare nu merge prost intocmai pentru ca facem mereu coada la tot ce este gratuit si punem mereu cantitatea in fata calitatii?

    Pe de alta parte, trebuie sa recunosti, a fost simpatic domnul.

  3. Pe mine ma suna saptamanal astia cu forex si lunar niste tipe de la BCR Banca pentru locuinte. Ma gandesc ca totusi exista multi prosti care pun botul daca pana acuma n-au dat faliment, si asta explica de ce tara asta a ajuns asa cum e!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.