MTV Movie Awards

Sunt o glumă proastă. La secţiunea “Cel mai bun film“, printre peliculele nominalizate se numără Twilight şi High School Musical 3. Serios? Chiar punem TDK şi Slumdog Millionaire în aceeaşi listă cu HSM3?

8 thoughts on “MTV Movie Awards

  1. Si nici n-o sa castige Slumord macar. Pentru ca MTV nu promoveaza valoare, ci chestii cheesy si kitsch care se vand intr-un abis infinit in principal adolescentelor hormonale. Deci va fi o lupta stransa intre celelalte 2 filme, da’ Slumdog in niciun caz n-o sa castige… Trust me… :(

    Incep din ce in ce mai mult sa cred ca MTV a facut contract secret de parteneriat cu feciorii astia de la Zmeura de Aur si dau premiile la comun acum, da’ televizate “laiv” :))

  2. Pai MTV nu premiaza arta, premiaza chestiile care au priza la public. Parca intr-un an, nu mai stiu exact in care, la categoria “best kiss” era “sarutul” dintre 2 tipi din American Pie. Asa ca, nu valoarea conteaza si cred ca aici Slumdog nu va avea vreo sansa.

  3. e ceea ce promoveaza de 10-15 ani de cand au introdus movie awards. tineri, muzica, non-conformism erau punctele de pornire la jurizare la inceputuri.
    nu are legatura cu zmeura, unde sunt alte criterii, dar vedetele promovate pe mtv sunt cele care vor castiga.

    high school musical cred ca e favorit in topul lor. slumdog nu prea avea ce cauta pe lista aia, sincer :)

  4. M-am uitat la HSM3 (m-a facut South Park curios) si pot spune, fara teama de-a gresi, ca o mai mare ingramadire de clisee “adolescentine” pe cm2 de pelicula n-am vazut in viata mea. Filmul a fost facut asa: a venit unul, a strans 20 de insi intr-o camera si a zis: “ia sa vedem noi ce credem ca gandesc adolescentii nostri”, la care unul s-a ridicat si a zis: “nu conteaza ce cred ei, conteaza sa creada ce le spunem noi sa creada”, primul a zis: “corect! si ce vrem noi sa creada?”. S-au strans pe clipboard 20 de idei si s-au alcatuit propozitii cu ele, care s-au trimis la scenaristi, care au alcatuit paragrafe cu ele si BANG! cel mai mare cacat cu voma, floci si pisat de spital statut de 2 saptamani, amestecat cu caini putreziti si invelit cu zahar si miere!

  5. stie cineva daca vor da mtv movie awards 2009
    in direct si la noi in tara???as vrea sa rad un pic =))!!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.