Terase-n stradă

În referatul proiectului de hotărâre, semnat de viceprimarul Traian Stoia, se precizează că se pot amplasa terase pe carosabil şi în parcări, dar nu şi pe zonele verzi. „Pe carosabil şi în parcări, acolo unde suprafaţa este suficientă, iar geometria adecvată, pentru ca funcţia lor de bază să nu fie afectată, se pot amplasa terase. Pe zonele verzi sau zonele verzi de aliniament nu se pot amplasa terase sezoniere”, se arată în referatul proiectului.

(tion)

Carevasăzică, într-unul dintre cele mai aglomerate oraşe din România din punctul de vedere al traficului, se vrea a se da liber la terase pe stradă şi în parcări. Parcări n-avem – există una singură subterană în zona centrală, în rest fiecare parchează cam pe unde apucă. Ziua în amiaza mare îţi vine să muşti din volan de nervi că stai pe loc într-una, s-a închis efectiv centrul oraşului (Podul Michelangelo), se pregăteşte repararea a câteva zeci de străzi din Timişoara, există proiect pentru a închide Piaţa Unirii şi a se face pietonală.

Iar ce rămâne? Dă-i dracului de şoferi, să lase maşina acasă şi să bage o bere. Dar să-i mănânce gaia dacă calcă pe iarbă.

3 thoughts on “Terase-n stradă

  1. Azi era domn primar prin centru la o plimbare cu ceva invitati. Naspa pentru el a fost ca mai toata lumea ii spunea ca le pare rau ca l-au votat. In rest :) sa “curge” decat bere!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.