Cum scot un cont de Twitter din Tweetdeck?

Am nevoie de ajutor.

Am un cont de Tweetdeck care-mi ţine în el cinci conturi de Twitter şi altele de pe alte platforme. Îl voi numi “Contele”, fără niciun motiv clar. Ei, printre astea cinci conturi de Twitter s-a strecurat un cont care nu e al meu – contul de Twitter al gagicii. Practic, gagica şi-a adăugat contul de Twitter în Tweetdeck-ul de pe laptopul meu, care era deja logat cu Contele, deci adăugându-l la acesta.

Ulterior, l-am scos din Conte, din extensia de Chrome a Tweetdeck-ului (nu clientul desktop) – toate bune. Însă pe aplicaţia de Android a Tweetdeck, contul ei e încă acolo şi nu are nicio opţiune de înlăturare. Mai mult, e şi trecut ca “default”, deci nu pot scrie un tweet fără să verific de două ori că îl trimit de la mine. Iar ce mă oftică cel mai tare e că mă notifică în legătură cu menţiunile ei, însă nu şi de ale mele.

Cum fac, deci, să dezleg contul ei de Conte şi, implicit, de telefonul meu mobil?

6 thoughts on “Cum scot un cont de Twitter din Tweetdeck?

  1. Da un Clear Data din Settings – Applications – Tweetdeck. O sa iti stearga setarile aplicatiei si apoi poti sa o configurezi din nou cu contul tau.

  2. Mă, nu-i aşa uşor. Cumva, contul gagicii rămâne pe serverele Tweetdeck, că am şi pus ROM nou pe telefon (nu din cauza asta, dar o dulce coincidenţă) şi, la sincronizarea Contelui, îmi adaugă şi conturile gagicii.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.