Rob

This is Rob.

Rob the Awesome

He is fucking awesome.

50 thoughts on “Rob

 1. Multumesc lui Rob pt scurta gazduire a copilului meu (s-a intors cu bine si continua sa doarma zdravan:))
  De asemenea, certific ca desi acum un an comunicarea mea cu Rob nu a pornit sub cele mai bune auspicii (citeste: tipete si porcaieli), anul acesta -al revederii- a dovedit ca Rob este un baiat tare de treaba,simpatic, vesel si primitor ca o paine calda (plus he has a really funny face:P)

 2. nimic prea complicat sau complex, se distreaza, conduce, face dragoste suava dacasi da jos ciorapii, daca nu doar secs animalic, iar in rest .. sarbatoreste fiecare zi in parte :-)

  deocamdata e hyped ca a fost si el pt prima oara in viata lui la paintballin` si aproape l-a ingenunchiat pe vecinu cu doo bile bine ochite.

 3. da, tovarase Rob, “aproape” ;)) da’ nu m-ar derana sa re-organizam de vreo 3-4 ori revanse, sa ne mai dam cu bile-n “pept” :D asa, pe principiul “pusca si armura lata, bile-n cap imi luam de-odata!” :))

 4. uite aşa, dacă tot am pagină aici la tine, âţi urez un la mulţi anuleţi omule! şi la mai mulţi!, gen.
  p.s. tre să dai o bere că-ţi fac reclamă la mine pe pagină :)

 5. bună!
  înafară de faptul că mor de foame şi îmi e prea lene să îmi fac ceva de mâncărică să papă şi gura mea ceva, fac de la foarte bine în sus, mulţumesc de întrebare, matale? :)

 6. rob,e cumva bulosh,cu accent pe u,a fost cu noi in claa in 5-8?tare.rob.:)chiar e awesome.

 7. Si un comentar filozofilar : Robii sunt de doua feluri : Robi care vreau si robi care iau. ( in nume propriu Rob nu are nicio legatura ).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.