Prețuri la aquapark-ul Amazonia din Timișoara

Actualizare: după cum mă temeam, prețurile de mai jos erau prea bune ca să fie adevărate. Prețurile afișate pe site-ul oficial acum sunt:

Informațiile inițiale, care nu s-au dovedit a fi corecte:

Căutând mai multe informații despre noul aquapark din Timișoara, Amazonia, am dat de ceea ce pare a fi un sistem de achiziționare a biletelor online. De unde aflăm următoarele informații încă neconfirmate oficial:

  • Biletele ar fi valabile pe segmente de câte 4 ore: dimineața, după-amiaza sau seara. Nu e menționat niciunde între ce ore ar fi dimineață, după-amiază sau seară, dar dacă presupunem că ar avea un program de 12 ore, segmentele sunt ușor de dedus.
  • Biletele individuale pentru un adult ar fi 30 de lei în timpul săptămânii sau 40 de lei în weekend
  • Biletele individuale pentru un copil ar fi 20 de lei în timpul săptămânii sau 30 de lei în weekend
  • Biletele de grup au prețuri între 60 de lei în timpul săptămânii și 70 în weekend pentru o familie cu doi adulți și un copil, și cresc din 10 în 10 lei pentru fiecare copil în plus, până la un maxim de 5 copii la doi adulți.

În momentul în care scriu articolul acesta, pagina de pe care am luat informațiile încă se află aici, dar e posibil să dispară curând – site-ul e încă în construcție și cel mai probabil pagina asta e pusă sus pentru teste.

Cât despre data deschiderii a aquaparkului de lângă ștrandul UMT și TermalUM SPA, presa vuia la începutul anului că s-ar grăbi să deschidă în weekendul startului TM2023, însă e evident că nu s-a întâmplat asta. Am trecut prin zonă în 1 martie și, cel puțin pe exterior părea aproape de finalizare, în sensul că era în curs de finalizare o pictură murală, ceea ce îmi sugerează că ar fi aproape de final. Cât de aproape, nu știu însă, pentru că nu mai departe de 28 februarie încă se postau anunțuri de angajare pentru bar și probabil recepție.

2 thoughts on “Prețuri la aquapark-ul Amazonia din Timișoara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.