SkyShowtime și TV Samsung

Inițial scrisesem că aplicația SkyShowtime nu e disponibilă pe TV-urile Samsung, dar s-a dovedit a fi o informație greșită. Există, atât că nu apare ca rezultat la căutare în TV. Se poate instala din hub-ul de aplicații al TV-ului, sub categoria Video.

Tizen, sistemul de operare de pe TV-urile smart Samsung, e – global – pe primul loc ca cotă de piață, după cele mai recente informații pe care le-am putut găsi la o căutare scurtă pe Google. Și dacă n-o mai fi primul, căci și-au luat avânt în ultimii ani OS-urile de la Google pe TV, al doilea tot e.

De aia nu pricep eu cum, în anul 2023 al erei noastre, poți lansa – global – un serviciu de streaming fără să oferi aplicație dedicată pe toate dispozitivele relevante. Nu-i ca și cum oamenii au renunțat să se mai uite la TV și se uită toți la seriale pe laptop și telefon.

Eu am 3 TV-uri Samsung în casă și așteptam lansarea SkyShowtime, că la banii ăștia (2 euro promo până în aprilie) e și păcat să nu te abonezi, dar dacă nu mă pot uita la TV, mă abțin. Că dacă trebuie să mă așez la computer ca să fac un efort să văd un serial, am deja alte modalități de a achiziționa conținut video.

4 thoughts on “SkyShowtime și TV Samsung

    1. Nu știu șerifule cum să te ajut, eu am 3 TV-uri Samsung din ani diferiți și am reușit să instalez pe toate.

    2. Nici la mine pe un TV Samsung seria 5 din 2016. Am incercat sa ma conectez prin internet pe optiunea de web , dar cand accesez “ intra in cont” ramane pagina goala.

  1. Felicitari pentru informatia pe care ai oferit-o despre SkyShowtime! E foarte ciudat ca pe TV-urile Samsung nu apare ca rezultat la cautare, mai ales cand se stie cata lume il foloseste pe Tizen ca sistem de operare. Oricum, e bine ca ai recomandat cititorilor modalitatea de a instala aplicatia si sper ca vor profita de ea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.