Nedumerire legată de site-urile de descărcări ilegale

Dacă aș folosi cel mai mare tracker privat de torenți românesc, chiar unul dintre cele mai mari din lume (dar nu folosesc, pentru că e ilegal, și dacă aș folosi ar fi doar ca să descarc distribuții de Linux), aș fi foarte mirat de regulile sale de utilizare:

Pastrați un limbaj decent. Aducerea de injurii atrage automat sancționarea permanentă a contului dumnveavoastră.

Nu înțeleg de ce trebuie să fim mai catolici decât Papa când vine vorba de comentarii. Este, până la urmă, un site de pe care se pot descărca (gratuit dar ilegal) filme, jocuri, seriale, muzică, cărți, uneori viruși. Mă rog, așa am auzit, eu dacă l-aș folosi aș face-o doar ca să descarc filme vechi care sunt în domeniul public fără a cădea sub incidența legilor drepturilor de autor. Utilizatorii, deci, pot folosi site-ul ca să descarce ilegal date, însă nu se pot înjura între ei. Nu se face.

Ba chiar mi se pare cu atât mai amuzant încât, din câte am auzit, pe acest site și pe altele pe care mai intru pentru a descărca legal software open-source există foarte multe filme deocheate. Au categorii dedicate filmelor cu piele, de unde pot fi descărcate de persoane de orice vârstă care au cont, dar aceleași persoane de orice vârstă pot fi date afară dacă scriu “pula” în comentarii. Totul are o limită, ce naiba.

3 thoughts on “Nedumerire legată de site-urile de descărcări ilegale

  1. Se injura ei pe gsp.ro cu conturi anonime dar pe un site de torent sau vizionare filme sau seriale, administratori nu au timp/chef probabil sa modereze

  2. Comentariile de pe pornhub sunt mult mai decente și umane decât chiar tedtalks/youtube, tiktalk, Facebook/etc. Majoritatea de obicei e o mocirla de grohote de preistorici nfhh care au învățat sa deschidă un laptop/tableta/pc și sa își facă un cont.

    Bineînțeles, ca si tine, care nu folosești torenți, nici eu nu folosesc pornhub. Știu de la un prieten.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.