Părerea mea despre pălmuirea lui Chris Rock

Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock în direct la TV, după ce acesta din urmă a făcut o glumă despre nevasta primului, care a fost diagnosticată cu chelie.

Pentru că știu că așteptați o opinie pertinentă și pentru că e încă un subiect de actualitate deși a trecut o săptămână de la producerea sa, vă las aici următoarele gânduri:

E de căcat să lovești pe cineva pentru o glumă, fie ea și o glumă proastă, dar o glumă.

E de căcat să faci glume despre o calitate a unei persoane pe care aceasta nu are cum să o controleze, care nu e o alegere, cum ar fi chelia.

E de căcat să te ridici în picioare să aplauzi un om care a lovit un alt om pentru o glumă. Fie ea și o glumă proastă, dar o glumă.

E de căcat ca o planetă să se uite în gura lor și să se întrebe în continuare “hmm, oare ce o să se întâmple acum după ce Milionar 1 l-a plesnit pe Milionar 2? Oare Academia Milionarilor va lua atitudine?”.

Cam atât.

6 thoughts on “Părerea mea despre pălmuirea lui Chris Rock

  1. Sunt de acord cu ce ați scris dar nu sunt de acord cu limbajul vulgar. Va puteați exprima aceeași părere fara cuvinte vulgare.

  2. Dacă făcea o gluma despre nevasta lui Smith ca se culca cu alții nu avea motiv sa îl palmuiasca – pentru ca asta întra la capitolul ca e ceva ce poți sa controlezi. Dar deh, când a văzut capatana doamnei neteda ca un cap de… chel. Aia a fost.
    Ce ai dreptate 100% e ca ar trebui sa ne doară la 3 metri în spatele casei de problemele psihice ale milionarilor. Ce nu ne trebuie sa ne doară e cum ii influențează pe altii:
    “Auzi iubi, vecinul a zis ca nu am par prea mult. Te rog sa ii dai și tu una ca Will Smith sa ne simțim milionari”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.