Cum sunt reclamele la TV (2)

Citeam deunăzi articolul Seniorului despre reclame la TV, unde dânsul observa că toate reclamele la medicamente de pe History sunt jucate de câte două doamne care își împart păreri și experiențe cu medicamente, pentru că asta fac doamnele în general când se întâlnesc și epuizează discuțiile despre vreme și zodii.

Ei, și azinoapte mă uitam la Rock TV. Mă rog, e mult spus că mă uitam, mai degrabă îl lăsasem ca zgomot de fundal cât timp eu scrolam la infinit pe telefon, dar asta contează mai puțin. Ce contează e că la un moment dat au început reclamele, ceea ce mi-a atras atenția, amintindu-mi de articolul lui Cetin, curios să văd dacă și aici e la fel.

Și au fost așa: o reclamă la pariuri (după cum e tradiția), o reclamă la poker (după cum e tradiția) și o reclamă la medicamente, după cum e tradiția. Ei, reclama la medicament a început promițător: doi bărbați de vârsta a doua vorbind unul cu altul despre ceva probleme de sănătate. Unul din ei pe motocicletă, de-a dreptul. Ia te uită, îmi zic, în sfârșit o reclamă la medicamente targetată bărbaților puternici și independenți, mulată perfect pe publicul Rock TV. Bărbați bărboși, motociclete, întregul șebang.

Și dintr-o dată, înainte ca vreunul dintre bărbați să ofere vreo concluzie la problemele lor… APARE NEVASTA UNUIA, DE NICĂIERI, ȘI OFERĂ MEDICAMENTUL!!!

E clar, fără femei am fi pierduți, nici n-am fi în stare să luăm un dicarbocalm când ne doare capul.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.