Avem măști cu stil (și cu 30% reducere)

După ce am avut rezultate mixte cu măștile de unică folosință (care, deși comandate din același loc, au venit diferite de la o comandă la alta – ba prea largi, ba cu elasticul care se rupe tot la două măști, ba strâmte de-mi făceau urechile ca Dumbo), am zis să încercăm și niște măști de cursă lungă de la Printcenter, că au multe variante cu design drăguț.

Cred că putem fi de acord cu toții că nevoia de a purta măști de protecție nu va dispărea peste noapte, mai ales în timpul vacanței de iarnă când toată lumea e buluc una peste alta.

Așa că ne-am comandat niște măști tematice din colecția de Crăciun, să simțim spiritul sărbătorilor chiar și cu gura și nasul ascunse. Juniorului și verișoarei sale le-am comandat unele drăguțe, de copii (asta și asta), și mie mi-am mai luat una bonus, de Darth Vader, pentru că merit.

Ce e mișto la ele e că nu sunt doar o bucată de pânză cu urechi, ci sunt produse și tratate printr-un proces complex, detaliat aici. Ce vreau să vă zic: dacă comandați de azi până în 21 decembrie folosind codul sirb30, aveți parte de o reducere de 30% la toate comenzile. Eu zic să profitați, că sunt faine.

One thought on “Avem măști cu stil (și cu 30% reducere)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.