CiviCultura 2020 – poveștile cartierului

Având loc în Timișoara, CiviCultura e un “festival al cartierelor” care încurajează activitatea civică a orașului, încurajând timișorenii să se implice activ în proiectele orașului.

Organizat de Teatrul Studențesc Thespis și Asociația Culturală Diogene, această a doua ediție a CiviCultura constă în acțiuni culturale care promovează implicarea civică a locuitorilor Timișoarei, și încurajează cetățenii să se transforme din beneficiari ai proiectelor locale, în voluntari și chiar inițiatori.

Concret, festivalul va aduce ateliere artistice, discuții, spectacole de teatru, concerte, prezentări și proiecții pe teme civice în trei cartiere din Timișoara: Martirilor, Aradului și Șagului, la centrele de tineret administrate de FITT ale fiecăruia dintre ele.

Programul festivalului se poate consulta aici, iar dacă ai între 15 și 19 ani și ești interesat de subiecte precum acțiuni civice, voluntariat, antreprenoriat social, gândire criticî, implicare comunitară și locuiești într-unul din cartierele implicate, te poți înscrie aici pentru organizarea evenimentelor din cadrul festivalului.

One thought on “CiviCultura 2020 – poveștile cartierului

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.