Cum se rezolvă problemele în Timișoara

Acum două săptămâni am observat o groapă în trotuar. Un canal fără capac, cu ceva țevi înăuntru, lângă o stație de autobuz și în apropiere de un McDonalds, mai precis partea în care se pot face aniversări de copii.

Am pozat canalul, am deschis aplicația primăriei Timișoara, am deschis sesizare nouă, am atașat poza secțiunii “Construcție periculoasă”, m-am asigurat că s-a completat locația GPS corectă și am trimis sesizarea. Am primit un SMS după câteva zile:

După care, ieri, am primit e-mail cum că s-a rezolvat problema: nu s-a luat nicio măsură pentru că “nu există descriere suplimentară”. Serios:

Efectiv “nu există descriere suplimentară” a unui canal descoperit pe un trotuar intens circulat, în condițiile în care e noapte la ora 18 și orașul are o problemă serioasă cu iluminatul public. Oare ce trebuia să scriu la descirere suplimentară? Să le sugerez eu soluția de a pune un capac? Să le zic eu cum ar putea semnaliza, temporar, groapa? Să argumentez de ce consider că nu e OK să ai canale descoperite în oraș?

Aia e, s-a rezolvat, nu se poate. Probabil cineva din primărie e plătit la numărul de tickete închise pe lună.

One thought on “Cum se rezolvă problemele în Timișoara

  1. salut. Faptul ca iti apare acolo “nu exista descriere suplimentara” apare la orice reclamatie la care nu ai pus o descriere suplimentara. nu inseamna ca nu s-a rezolvat problema din cauza aia. Din ce vad eu in screenshot-ul tau, problema s-a rezolvat prin trimiterea problemei catre departamentul care se ocupa cu asa ceva.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.