A sosit mașina nouă

A venit mașina!

Despre ce vorbim: Renault Kadjar 1.2 TCe, 131 cai, versiunea de bază cu absolut zero opțiuni, luată de pe stocul Renault, 15540 EUR, am ieșit cu ea din reprezentanță la două zile după ce am făcut plata completă, respectiv la două săptămâni de când am pus efectiv comanda pe site. Dacă vă interesează detalii tehnice, ăsta e exemplarul comandat.

Da, știu, trebuia să iau motor mai mare, că ce-i aia gipan cu 1.2, trebuia să iau 4×4 pentru toate drumurile mele exclusiv pe asfalt, trebuia să-mi au diesel pentru că motive, trebuia să nu iau franțuzoaică pentru că-s mai bune ba nemțoaicele, ba coreenele, ba japonezele, depinde pe cine și pe ce forum întrebi.

Ca prime impresii: e mare, mult mai mare decât Fabia (evident), vag mai mare ca Loganul MCV, cu garda la sol mai sus. La condus n-o simt în mod particular mult mai mare, pentru că nici nu e exagerată. Intru pe strada mea mai încet, că e înghesuită, în rest sunt la fel de sigur, dacă nu mai sigur, pe ea. Poziția de condus e mai înaltă, oglinzile laterale sunt foarte mari, parbrizul și geamurile laterale oferă vizibilitate foarte bună.

Volanul e confortabil, suspensia la fel, loc este destul și în față, și în spate, mai ales pentru o familie de pigmei ca noi. Juniorul din scaun nu mai e frustrat de înghesuială, în portbagaj încap doi porci și un metru de lemne.

Review mai pe îndelete după ce fac măcar 2-3 mii de kilometri cu ea.

16 thoughts on “A sosit mașina nouă

  1. Foarte curajos sa alegi motorul cel vechi dupa atatea scandaluri legate de fiabilitatea sa. E inlocuit de un 1.3 TCe “reparat”.

    1. Android Auto și Carplay pe versiunile superioare sau ca opțiune. Eu am decentul radiocd cu Bluetooth. Pun și poze interior când fac review-ul ăla blanao

  2. Felicitari pentru achizitie si sa va bucurati de ea. E o masina misto, nu vad care ar fi problemele. Dar fiecare e cu preferintele lui. Unii doresc motor, altii sa fie mare, altii sa fie mica etc. Voua sa va foloseasca :)

  3. 15.500 pe o masina fara dotari? Nu sunt PRO ideii ca iti aduceai din Germania un A8 cu volan pe dreapta, si 400.000 de km la bord, dar totusi, 15K pe o masina fara dotari dadeai in 2003, nu 2019.

    1. 15540 mai precis. Dotările standard sunt mai mult decât suficiente pentru nevoile noastre.

  4. Mașina arată super! Nu conduc atât de des, de aceasta optez pentru rent a car. Am avut o experiență pozitivă cu PriceCarz! Procesul de închiriere a fost rapid și fără bătăi de cap, iar gama lor variată de mașini a fost exact ceea ce căutam. Prețurile sunt competitive, iar serviciul a fost excelent. Recomand cu încredere pentru cei care au nevoie de o opțiune flexibilă și convenabilă de închiriere auto.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.