Teo, Vio și Costel la Timișoara – 100% Păreri

Nu i-am mai văzut pe Teo, Vio și Costel în același show nici nu mai știu de când. Separat i-am văzut chiar anul trecut în Timișoara, însă împreună nu, de multă, multă vreme. Posibil chiar de vreo 10 ani, nu sunt sigur.

Da’ e OK, pentru că în 8 și 9 aprilie se vor întâmpla patru show-uri “100% Păreri” în Timișoara, chiar în oraș, și plănuiesc să fiu 100% prezent.

În urma succesului de la Sala Palatului din București, Teo, Vio și Costel au pornit într-un turneu național, iar în 8 și 9 aprilie se opresc la Timișoara cu super show-ul de stand-up comedy „100% păreri”.

Într-o perioadă a lucrurilor serioase, fără a face notă discordantă în societate, cei trei comedianți  au decis să emită pe scena Filarmonicii Banatul din Timișoara 100% păreri, în câte două reprezentații pe seară, una de la ora 19.00 și a doua de la ora 21.30, spectacole care promit hohote de râs și aplauze.

Biletele pentru show-urile din 8 și 9 aprilie, ce au prețuri cuprinse între 40 și 70 de lei, pot fi achiziționate în format electronic de pe www.iabilet.ro și www.eventim.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, terminalele Selfpay din toata tara sau la magazinele partenere Eventim: Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.