De unde fac rost de sticle goale?

Că tot scriam de bere craft, am uitat să vă zic că săptămâna trecută mi-am comandat un kit de făcut bere acasă. Ați putea crede că mi-a venit ideea asta mergând la festival, dar ați greși: chiar credeți că sunt atât de ușor influențabil? Nu, de fapt auzisem de kit într-un episod din podcastul Între Showuri și mi s-a părut o idee bună să-mi fac un hobby nou. Da, sunt chiar atât de ușor influențabil.

Revenind. A sosit ieri, încă nu l-am deschis, o să mă ocup săptămâna asta de testat, de abia aștept să îmi iasă primul lot de bere de bloc. Am încredere că va ieși absolut acceptabilă, nu asta e problema. Problema e că nu m-am gândit de unde fac rost de sticle goale de bere. Mi-ar trebui vreo 40, căci teoretic o să-mi iasă 20 de litri de licoare. M-am uitat pe OLX, am întrebat un vecin mustăcios care are un birt, nu prea se găsesc sticle goale așa, aleatoriu.

Așa că vă întreb eu pe voi: de unde fac rost de vreo 40 de sticle de sticlă, goale, de cumpărat? Am cam două săptămâni la dispoziție să fac rost, și băutul a 40 beri din alte surse, apoi păstratul sticlelor goale nu e o soluție. Și, cumva, nu găsesc niciun site de unde să pot cumpăra sticle goale, nu știu de ce.

Bine, ar mai fi și planul de avarie: să păstrez toate sticlele de apă minerală pe care le consumăm și să devin primul microproducător de bere artizanală la PET.

5 thoughts on “De unde fac rost de sticle goale?

  1. Intreaba și tu pe la baruri. Sticlele de grolsch se arunca, de obicei, nefiind returnabile. Eu am luat de la Căpițe in anii trecuti cateva sute de sticle din astea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.