Aniversări și gânduri de viitor

Hei salut, la mulți ani 2018 mie și tuturor ascultătorilor mei.

Mi-am amintit zilele astea că, cândva în noiembrie, site-ul ăsta a împlinit 10 ani. Din păcate am uitat complet atunci când s-a întâmplat, iar acum nu mi se mai pare așa o ocazie festivă. Oricum, din noiembrie și până acum a trecut un an, am dreptate?

Ce-am observat însă a fost un declin puternic al numărului postărilor de aici. M-am gândit să fac un grafic frumos care să arate progresul postărilor din ăștia zece ani, însă mi-a fost lene să găsesc o soluție sau un plugin care să îmi scoată automat datele astea. Vă ofer, totuși, cea mai bună estimare a mea, interpretată artistic cu degetul:

Și nu e că mi-ar fi lene să scriu. Doar că am intrat într-o buclă spațio-temporală între familie și serviciu cu destul de puține evenimente între. Și cum regulile mele numerele 1 și 2 sunt că nu scriu despre job și, respectiv, încerc să scriu cât mai puțin despre familie, opțiunile mele rămân foarte puține. Până la urmă, cât să și scriu despre ce serial am mai terminat sau ce gadget mi-am mai luat și n-am să-l folosesc mai deloc? Cât să și fiu indignat de subiecte la care mă pricep prea puțin ca să am o opinie fermă?

Curiozitatea mea de azi, 3 ianuarie, e dacă 2018 se va dovedi anul renașterii site-ului ăstuia sau anul în care voi pune lacăt definitiv. Vorba vine, că dacă ar fi să fie ultimul an sirb.net, cel mai probabil nici lacătul nu l-aș pune, ci l-aș lăsa pur și simplu să se pună praful pe el. Cine știe, vedem.

Pe de altă parte, în titlu scriam “aniversări”, plural. Așadar, a doua aniversare e a filmului Walk Hard, care în 21 decembrie a împlinit 10 ani de la lansare și încă rămâne comedia mea preferată.

Hai la mulți ani, sănătate maximă, fericire exagerată și noroc prostesc.

3 thoughts on “Aniversări și gânduri de viitor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.