Concert Direcţia 5 în Timişoara, de Valentine’s Day

Anul ăsta voi atinge peak parenting: o să scot doamna soţie la concert Direcţia 5, chiar de Valentine’s Day. O să lăsăm copilul cu orice bunică vrea să-şi asume responsabilitatea asta şi fugim la concert. Momentan la asta ne înhămăm, la ieşeli la care să ne asigurăm că ne putem întoarce acasă până la ora 23, că altfel e jale cu J mare, iar eu mă simt din nou ca în liceu.

Şi o să-mi placă şi mie, nu doar ei. Am redus atât de mult ieşirile în ultimii doi ani încât nu îmi trebuie prea mult ca să fiu satisfăcut pe deplin – într-un anume fel şi asta-mi aminteşte de liceu. Nu pot să mint, n-am fost niciodată mort după Direcţia 5, dar i-am agreat întotdeauna, pentru că au fost sinceri întotdeauna cu ce au cântat şi n-au încercat să pară mai mult decât sunt. Şi-au găsit nişa, şi-au păstrat-o şi iată, 27 de ani mai târziu încă există.

De asemenea înţeleg că pe solist îl cheamă Marian Ionescu şi sunt curios dacă e vorba Mariciu.

Finalul comunicatului oficial, care conţine de altfel mult prea multe informaţii despre ce discuri au scos băieţii de-a lungul anilor, zice aşa:

Marian Ionescu (pian, bass), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitara) și Carmin Ionescu (bass) vor întâmpina romanticii la sala Filarmonicii Banatul pe 14 februarie 2018, la ora 20. Biletele early bird pornesc de la 55 de lei, sunt disponibile online pe iabilet.ro sau pot fi achiziționate de la magazinele Flanco și Uman Shop. Începând cu data de 11 ianuarie, biletele vor fi disponibile și la casieria Filarmonicii Banatul.

Detalii suplimentare se găsesc pe Facebook, Instagram și Youtube.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.