Arad Open Air Festival: detalii + giveaway

ACTUALIZARE: Comentariul nr. 43 (N. Ela) primește invitația; să-ți verifici adresa de e-mail te rog pentru detalii.

***

Peste două săptămâni are loc prima ediție Arad Open Air Festival – iaca aici în vecini, mai precis la aeroportul din Arad, între 14 și 16 septembrie.

Ca headlineri avem ATB, NERVO și (absolut favoritul meu) Goran Bregovic & Wedding and Funeral Band, împreună cu o gălăgie de alți artiști de care nu am auzit pentru că sunt bătrân. Dau copypasta aici la o listă primită în comunicat:

Fanii muzicii electronice vor avea parte de o scenă dedicată, Captain Stage, unde vor urca artiști precum Yousef, Neverdogs, Jose Maria Ramon, Gruuvelement’s, Radu M., PoL și Tension. Totodată și celelalte scena vor avea parte de artiști îndrăgiți precum Fumiya Tanaka, Thomas Melchior, Mahmut Orhan, Maayan Nidam, Anna Tour, Herodot, Vama, Addo Snazu, Lamache, Macarie, Herck, Somesan, Bread & Butter, Jonatan Band, Șuie Paparude, Subcarpați, OCS, Gojira & Planet H și Vița de Vie.

Programul complet, aici. Biletele s-au pus în vânzare online și offline – găsiți informații și puteți cumpăra bilete de pe pagină dedicată. Copiii sub 10 ani intră gratis și se pare că se poate campa.

De asemenea, dau o invitație dublă, valabilă pe toate cele tre zile, unui cititor de-al meu care-mi comentează aici pe cine ar vrea să vadă din lista aia căreia i-am dat copy paste și din care recunosc gen doar Șuie, Vama, Subcarpați, OCS și Vița. Nu e cu creativitate, trag un comentariu la sorți prin random.org în data de 7 septembrie. Contactez câștigătorul pe adresa de e-mail notată la comentariu, recomand să fie valabilă.

Eventual dați și un like la pagină, să aflați când mai fac din astea. 

47 thoughts on “Arad Open Air Festival: detalii + giveaway

  1. Macarie e tot una cu Macanache, sau sunt diferiti? Nu imi pasa, de fapt, intrebam si eu, asa…

    Poate daca spuneai mai din timp, ma bagam si eu, dar am castigat deja o invitatie dubla la nunta in aceeasi perioada…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.