Nonsubiectul zilei (de ieri): caricatura din Charlie Hebdo

Dați-mi voie să vorbesc și eu despre caricatura din Charlie Hebdo, pentru că restul părerilor $100% relevante de pe internet au fost date deja.

Ieri, o revistă franceză cunoscută că face glume tranșante și ofensatoare, menite clar să genereze opinii ferme și păreri contradictorii, care a fost atacată cu arme de foc pentru că face glume tranșante și ofensatoare, menite clar să genereze opinii ferme și păreri contradictorii, a făcut o altă glumă tranșantă și ofensatoare, menită clar să genereze opinii ferme și păreri contradictorii.

Atât. Doar că de data asta a fost vorba despre SFÎNTUL POPOR RUMÎN VERDE, MÎNDRU ȘI VITEAZ! HAIDUCII LUI AVRAM IANCU ȘI AI LUI TUDOR VLADIMIRESCU ȘI AI LUI ANDRII POPA SĂ SE RIDICE SĂ CALCE FRANȚA ÎN PICIOARE OAMENI BUNI!

Meh.

Nu zic că e o glumă bună. Nu, e o glumă la fel de proastă precum cea pentru care au fost împușcați colegii lor. Proastă în sensul că e facilă și prea puțin amuzantă ca să fie o glumă bună. E echivalentul francez al unei glume cu “Oana Roman e grasă”. Pentru asta ar trebui să-i înjurați, că irosesc umorul pe căcaturi din astea.

2 thoughts on “Nonsubiectul zilei (de ieri): caricatura din Charlie Hebdo

  1. Ești și tu un cult în capul tău de n-a văzut neamul tău de hardeleni iobagi!
    Că Oana e grasă este o evidență, nicidecum o glumă( ‘mi dau seama ce glume se spun în mediul tău, oauuu) , și calmează-te, că nu-i nevoie de neamul romănesc, pe ăia îi rezolvă chiar francezii-foarte europeni și cu standarde ridicate- folosind kalashnikoave și multă ură!
    Ucigasii din 2015 fiind cetățeni francezi, născuți în Franța, educați în Franța, europenizați n Franța, și nu niște cocalari de Berceni!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.