Facebook și-a deschis și Tinderul săracului

Se cheamă Meet With Friends și funcționează exact cum funcționa pe vremuri Bang With Friends, aplicație după care s-a inspirat Tinder. Cum funcționa: îți alegeai niște prieteni dintre cei de pe Facebook cu care doreai să comiți sexul și, dacă a) și ei instalau aplicația și b) și ei te selectau la rândul lor ca o persoană cu care își doresc să facă murdarul, aplicația vă anunța pe amândoi că ambii doriți consensual să consumați ritualul reproducerii.

Doar că acest nou serviciu nu e neapărat despre a băga zacusca în beci, căci îți sugerează și membrii familiei. Practic, îți sugerează niște persoane din lista de prieteni cu care să te “întâlnești”, folosind cel mai probabil algoritmii ăia blanao care știu tot ce faci pe Internet și în afara lui. Din ce sugestii am primit, sugestiile par să fie dintre contactele cu care am vorbit mai des în ultima vreme pe Messenger, cu excepția a vreo două-trei cu care am interacționat doar prin like-uri pe Facebook.

În primă fază mi se pare inutil – pentru că mi-a sugerat fratele, mama, cumnații – oameni cu care nu am o problemă în a comunica când vrem să ne întâlnim. Cred că până la urmă e doar un serviciu de spart gheața atunci când vrei să săvârșești futai, fără swipe right și mascat într-un serviciu pentru întreaga familie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.