Am nimerit la Healthy Planet Expo și am trăit să vă povestesc

Să vă zic. Am fost azi pe la Muzeul Satului, că ce să și faci cu copiii într-o duminică atât de frumoasă.

Văzând în depărtare corturi, vânzoleală, lume și yoga pe iarbă, am dedus destul de repede că nu e o zi normală la Muzeul Satului, mai ales că casa de bilete era închisă. Niște fete de la o masă ne-au zis că e 10 lei intrarea sau gratis dacă completăm o hârtie prin care să le dăm acordul pentru spam. Am completat hârtia cu datele corecte (e-mail, telefon), dar am încercuit opțiunea că nu vreau să-mi trimită spam, pentru că știu sigur că o să-mi trimită spam, deci e rost de distracție.

Ei, odată intrați, am aflat că evenimentul se cheamă Healthy Planet Expo. Primul steguleț roșu, “healthy” ăla din titlu. Sigur nu e cu grătare, mi-am zis eu – și dreptate am avut. Odată ajunși la zarvă am văzut că sunt doar standuri de miere, “apa vieții”, fresh de portocale + cafea la doar 19 lei și alte nebunii.

Totuși, m-am gândit, sigur e și ceva pentru bărbați. Iată, văd deja faimoasa dubiță Krusty Bites, prezentă cu burgerași pe la toate festivalurile de pe aici. Sigur au burgeri.

Doar că burgerii erau doar veggie și asta nu e o lume în care aș vrea să trăiesc.

Am căutat apoi altceva de mâncat, dar am găsit doar o sută de feluri de miere, brânză care nu e brânză, ci ceva cremă de caju, prăjitură raw vegană, siropuri de toate cele. Nici măcar o bere. Ba chiar m-aș fi mulțumit și cu o țuică din aia bombadilidao, dacă tot e festival de treburi bio, dar nu a fost să fie.

A fost oribil.

2 thoughts on “Am nimerit la Healthy Planet Expo și am trăit să vă povestesc

  1. Era sa te fac hater, dar am vazut ca ai scris de bine de prietenii mei (apropo, le-ai gresit numele) de la Krafty Bites BBQ… :D
    Azi toata ziua am stat in dubii, sa merg, sa nu merg la eventul asta…Macar, vorba ta, o tuica daca era pe-acolo, un vin, ceva…macar un mied m-ar fi facut sa vin si eu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.