Ajutor pentru copiii cu boli incurabile de la Hospice

Hospice Casa Speranței e un centru de îngrijire paliativă pentru copii. Ce e aia îngrijire paliativă, în cazul în care – ca mine – nu știați până acum? E îngrijirea pacienților a căror boală nu se poate trata. Gen cancer și alte nenorociri. Practic, e îngrijirea menită doar să facă ultimele zile, săptămâni, luni mai bune și mai suportabile pentru pacientul ce așteaptă să moară.

În cazul de față, pacienții fiind copii.

Nu știu cum vă face pe voi să vă simțiți gândul ăsta, însă pe mine, ca tată, mă rupe în două simplul gând că există în lumea asta copii care suferă gratuit de boli cretine, incurabile, fără să-i poată face bine nimeni și nimic. E oribil.

De ce am scris asta: se întâmplă o strângere de fonduri pentru acest Hospice Casa Speranței, strângere în cadrul căreia trei piloți din echipa Transitions își donează cursele din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Brașov, în schimbul unei donații pentru Hospice. Donațiile se pot face aici

Cei trei piloți ce alcătuiesc echipa Transitions:

Emil Ghinea, câștigătorul locului 1 la categoria H3 a Cupei Gorjului. Am 39 de ani, sunt din Mangalia și conduc un bolid Renault Clio RS V6 Trophy unicat în Romania.

Andrei Dumitrescu, am obținut o victorie categorica în cadrul Trofeului Teliu AIMOL, cea de-a doua etapa a Campionatului National de Viteză în Coastă Dunlop 2018, la volanul unui monopost Tatuus. Acest monopost m-a ajutat să scad sub bariera de timp de 1 minut și 40 de secunde.

Silviu Dumitrescu, am urcat pe podiumul Cupei Gorjului, la Rânca în primul weekend din septembrie a acestui an. Ați ghicit, Andrei este fratele meu și împreună facem parte dintr-o familie cu un lung istoric în lumea motorsportului. Eu conduc un bipost Osella.

În 2017 numărul pacienților îngrijiți de Hospice a fost de peste 4000, în toate centrele de desfășurare a activității din Brașov, București, Făgăraș și Zărnești. Asta în condițiile în care la nivel național nevoia estimată de îngrijire paliativa este de 170.000 de pacienți. Avem multi prieteni care ne urmăresc, mulți pasionați ai acestui sport care vin să vadă cursele. Și ne bazăm pe ajutorul lor, dar nu e de ajuns. Avem nevoie și de tine, avem nevoie de cât mai multi. Fie ca ne urmărești sau habar nu ai cu ce se mănâncă acest sport, tot poți să ne ajuți sa ajutam.

Donațiile se pot face aici.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.