Stand-up comedy la Timișoara: Badea & Natanticu

Am fost rugat să vă transmit că sâmbătă la 19, chiar înainte să merg la petrecerea Sfântului Patrick despre care încă n-am scris nimic, se va desfășura un spectacol “jumate stand-up, jumate improvizație” cu Dan Badea și Cosmin Natanticu. Dat fiind că mai nou sunt un fin degustător de stand-up și un cunoscător veritabil a tot ce înseamnă viața comedianților în România (am ascultat patru episoade din podcast-ul lui Teo, Vio și Costel), voi fi prezent și eu acolo, mai ales că na, am fost invitat și ar fi de prost gust să nu mă duc.

Sper doar să nu fi făcut nicio greșeală menționând podcastul Între Show-uri – sincer nu am ajuns atât de departe cu ascultatul ca să știu dacă se au bine unii cu alții. Ar fi nașpa să aibă o învrăjbire de care să nu am cunoștință, din te miri ce motive. Poate nu s-au salutat odată pe stradă unii cu alții, poate s-au șicanat prin spectacole, cine știe.

Chiar, oare comedianții au discordii din astea, ca rapperii? Să se înjure unii pe alții, să se diss-uie prin versuri – mă rog, prin glume – sau să se împuște când se văd pe stradă? Mă gândesc că în SUA există gâlceve din astea, că-s mulți ai naibii și e loc și pentru certuri, dar la noi e și-așa piața foarte mică, ar fi dubios rău să dea unii în alții. Dar na, până la urmă anii ’90 ne-au învățat că și o piață minusculă cum era cea a muzicii rap poate genera conflicte de genul celora dintre RACLA și La Familia, de exemplu. Cum erau ăia, Sindicatu RANS și mai cine?

Nu mai știu.

„Two Men Show. Stand-up cu Badea și Natanticu” are loc la Filarmonica Banatul, pe 17 martie, de la ora 19:00. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

One thought on “Stand-up comedy la Timișoara: Badea & Natanticu

  1. Merci pentru heads-up! Chiar voiam sa-l mai revad pe Badea cat de curand; ultima oara cand am fost la un stand-up cu el chiar m-a surprins placut :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.