Am renunţat la ţigări înainte să devină complet cretine

Mai ies la cafea cu colegii încă fumători şi observ nişte diferenţe faţă de vremea dinainte să mă las complet de ţigări.

De exemplu: nu am mai văzut ţigări cu filtru maro. Nu ştiu dacă nu se mai fabrică de fel sau doar nu mai fumează oamenii, dar ştiu că Lucky Strike, singura marcă care încă avea şi pe ţigările “light” filtru maro, a suferit de curând schimbarea. Am primit SMS în acest sens, pentru că numărul de telefon din bazele de date ale advertiserilor nu moare niciodată.

Lăsând estetica la o parte însă, pe vremea mea nu era o problemă să-ţi scapi ţigara pe jos. Te uitai să te asiguri că n-ai scăpat-o în căcat şi o ridicai. Zilele astea însă am văzut un tip scăpându-şi ţigara pe gresia din mall (genul de băiat care vapează în interior pentru că e cu trei nivele de conştiinţă deasupra muritorilor), aceasta spărgându-se în patru bucăţi şi tipul prinzându-se cu mâinile de cap.

Şi serios că n-am văzut ţigări cu butoane până anul trecut. Cu baterii. Nu ştiu sigur, dar cred că e mai uşor să ceri cuiva un foc decât să găseşti un port USB liber când te plimbi prin oraş. Sau cel puţin aşa era pe vremea mea.

Ce urmează? Ţigări cu 3G şi auto-postare pe Twitter? Device-uri fără tutun sau zamă de nicotină cu care să poţi fuma din cloud? Să nu poţi să fumezi o ţigară pentru că aceasta tocmai îşi face update de firmware?

4 thoughts on “Am renunţat la ţigări înainte să devină complet cretine

 1. Dude, un coleg are 2 IQOS. Ambele au bluetooth incorporat si zicea omul ca urmeaza un firmware update sa le dea enable. Care e faza? De ce au nevoie de bluetooth? Se conecteaza la telefon si iti trimite notificare sa iesi la fumat? :))

  1. OK, n-am găsit informaţii despre ce face BT în IQOS, pentru că dintr-un motiv sau altul browserul mă redirectează la pagina poloneză a saitului lor, însă am găsit asta: descrierea unei ţigări electronice care poate fi folosită ca handsfree pentru telefon.

   “Probabil ca vi s-a intamplat de multe ori sa trageti din tigara electronica si sa vorbiti in acelasi timp la telefon. Este destul de dificil sa faci acest lucru deoarece ai ambele maini ocupate.”

   Sigur, întotdeauna mi-am dorit să-mi bag ţigara în ureche când vorbesc la telefon.

  2. Omg, cred ca sunt fani Star Trek TOS si s-au gandit sa faca o versiune de tobacco based communicator. :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.