Comrade Detective / Tovarășul Milițian: forșpan și detalii

Așadar, există chestia asta. Amazon o să lanseze un serial care are următoarea premisă: Channing Tatum găsește un serial românesc cu detectivi de prin anii 80, pierdut în negura timpului, și pentru că îi place, decide să îl lanseze în America, dublând vocile românești cu vocile lui, a lui Joseph Gordon-Levitt, Nick Offerman, Mahershala Ali și Kim Basinger. Printre alții.

Doar că serialul, în esența lui, nu există, ci a fost filmat anul ăsta cu actori români, alde Florin Piersic Jr și Corneliu Ulici. Bineînțeles, dublat cu vocile americane.

Arată absolut cretin și absolut distractiv. A24, compania producătoare, a scos niște chestii mișto în ultima vreme, deci am o oarecare încredere că o să fie mai mult decât să-și bată pulanul de România comunistă sau de serialele americane cu polițiști din anii ’80.

Vorbă lungă, sărăcia omului însă. Vă las cu forșpanul ăsta apărut azi:

5 thoughts on “Comrade Detective / Tovarășul Milițian: forșpan și detalii

  1. Cand e vorba de incultura, sau mai bine zis, subcultura, tarile asa-zis “moderne” pica primul test!
    Cum adica film dublat? Hello, suntem in 2017, am intrat demult in al treolea mileniu si ei inca dubleaza filmele? Nici macar comunistii romani nu au avut asa o idee “geniala”! Aia mai aveau o urma de inteligenta, ca altfel il auzeam pe Rhet Butler cu vocea lui Dinica, iar pe Scarlett prin Marga Barbu!
    Hi,hi,hi, cat de tampita e lumea actuala!

    1. Dl. Dragnea, vedeti-va dom’le de hamsterul d-voastra, dom’le, in loc sa fit fericit, zau asa… Dl. Pamfil, mai sunteti bre multi asa ca matale? (“matale” este o forma derivata a pronumelui de politete “dumneavoastra”, nu-i o jignire, sa stiti!)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.