Sărbătorile vin, sărbătorile vin…

Ceea ce înseamnă că trebuie să bag nişte timp şi nişte bani în maşină.

Căci momentan am nişte probleme cu maşina. Că trebuie să schimb (de mai bine de un an) macaraua de la geamul din dreapta e una, până la urmă un inconvenient mediu, însă nu o prioritate în momentul ăsta. Costă niţel, dar nu e musai să o fac în momentul ăsta, pot trece liniştit prin iarnă aşa cum e acum. Doar n-oi deschide geamul să intre Moş Crăciun în Fabie.

Pentru că mai prioritar ar fi să-mi iau un rând de cauciucuri de iarnă, dat fiind că astă primăvară le-am dat jos şi le-am lăsat la service, când mi le-au pus pe cele noi de vară. Erau, după cum ar zice frate-meu, aproape lubeniţă. Şi astea costă niţel, şi ar trebui să o fac destul de repede dacă îmi doresc să nu-mi iau amendă şi/sau să nu mor iarna asta. Şi o să îmi iau, doar că ar mai fi ceva de făcut înainte.

Nu, nu să-mi reînnoiesc RCA-ul şi rovinieta. Astea se fac online în 3 minute, nu e mare bătaie de cap.

Nu, poate oleacă mai important ar fi să o tractez până în service să văd de ce nu mai porneşte. Nu ştiu, zic şi eu.

3 thoughts on “Sărbătorile vin, sărbătorile vin…

    1. Acum patru ani m-a costat vreo 250 de lei macaraua compatibila de la geamul soferului, plus nu mai stiu cat, vreo 100 sau 150 de lei manopera la service. Nu mai stiu de unde am comandat macaraua, dar sigur am comandat-o eu de pe un site.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.