Reînnoirea permisului în Timişoara, 2016 vs 2017

Dacă anul trecut mi-am schimbat permisul pentru că îmi expirase cel vechi, anul ăsta l-am schimbat din nou pentru că l-am pierdut, după cum îmi stă în fire. Nasoleanu, aia e, am avut însă ocazia să compar experienţa de la un an la altul.

În 2016 am mers la Mall, la direcţia permise, am luat un număr de ordine, am aşteptat puţin peste o oră şi am intrat. În 2017 mi-am făcut programare online, am luat un număr de ordine, am aşteptat puţin peste două săptămâni şi am intrat.

În 2016 am plătit taxa de 68 de lei cu cardul la ghişeu, că aveau POS. În 2017 am aflat că nu mai au POS şi că trebuie ori să plătesc la Poştă, ori să mă duc la bancomat şi să revin la ghişeu.

În 2016 nu a trebuit să primesc rest, pentru că am plătit cu cardul. În 2017 doamna de la ghişeu n-a avut să-mi dea doi lei, ci doar unul. La domnul de după mine n-a avut să-i dea doi. Trei lei în trei minute, măcar dumneaei să-i renteze.

În 2016 aveam vreo 11-12 kile în plus faţă de 2017, deci măcar ar trebui să iasă poza mai sexy.

O fi, n-o fi coincidenţă că schimbările astea coincid şi cu schimbările de la conducerea ţării – n-am de unde să ştiu şi nu vreau să speculez. Mai bine îşi trage fiecare concluziile.

One thought on “Reînnoirea permisului în Timişoara, 2016 vs 2017

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.