Circ la Timișoara – CIRKUS CIRKÖR

Săptămâna asta se întâmplă trei zile de circ în Timișoara – e vorba de spectacolul “Limits” realizat de CIRKUS CIRKÖR. E vorba de un spectacol de circ contemporan, fără animale sau magie, însă plin de acrobații, teatru și dans. E primul eveniment major organizat de Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană, deci practic #așaîncepe.

CIRKUS CIRKÖR vor fi aici pentru prima dată în România, după un succes imens în Europa, unde au performat în fața a peste două milioane de oameni până acum. De asemenea, peste 400.000 de copii și tineri au făcut, cu ajutorul lor, primii pași în arta circului contemporan prin ateliere organizate de compania artistică scandinavă.

Cele trei reprezentații vor avea loc la Sala Olimpia (sau mă rog, Sala Sporturilor “Constantin Jude”, pentru că Olimpia era un nume prea lung și prea greu de reținut) joi, vineri și sâmbătă. Adică în 23, 24 și 25 ale lui noiembrie, de la ora 20:00. Bilete și alte informații pe pagina dedicată evenimentului. Noi mergem vineri, dacă vă pasă.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.