Câteva lucruri despre copiii care au mimat sex oral la un bal al bobocilor

Deci niște boboci au avut un bal al lor zilele astea, iar una dintre “probe” a presupus ca fetele să mănânce o banană dintre picioarele băieților.

Bun, să vă zic ce-i cu balurile astea, în caz că ați uitat.

Balul, probele, tot, e organizat de “seniorii” de-a doișpea. Nu e ceva organizat de instituția liceului, nu e ceva ce are blagoslovirea ministerului – e o modalitate pentru copiii de clasa a noua să fie văzuți și să câștige popularitate și pentru cei de a doișpea să râdă de ei. Profesorii ăia sunt acolo în cel mai rău caz pentru că sunt obligați să facă act de prezență, în cel mai bun caz ca să se mamelească între ei în mediu non-academic.

Apoi, bobocii participanți. Ăștia-s pe de-o parte căcați pe ei de frică că au început liceul, pe de alta sunt beți după atenție și popularitate. Ar face orice ca să fie remarcați și să “câștige balul”, inclusiv să mimeze sexul oral cu o banană. La noi la liceu, par example, am avut “probă” de defilat în lenjerie intimă. Fete și băieți, am defilat pe scenă în chiloți pentru că așa li s-a părut interesant seniorilor, să ne pună într-o situație jenantă și eventual să vadă o bucuță de boboacă. La momentul respectiv mi s-a părut ușor stânjenitor și nu mi-a prea plăcut, dar ok, nu sunt eu mai fraier. Acum, gândindu-mă în urmă după aproape 18 ani (holy shit), mai ales în contextul ultimelor săptămâni, nu pot să nu simt o ușoară adiere de #metoo.

Și în contextul ăsta trebuie să vedem întâmplarea de ieri: nu că “niște copii au mimat sexul în public precum niște desfrânați care este generația asta și nu a fost nicicare alta niciodată”. Nu e “generația asta” mai deșucheată ca altele, după cum ar crede Vasile. Toți adolescenții din toate generațiile din istorie au avut porniri și dorințe sexuale. Nu asta e ciudat.

Ci că niște copii mai mari decât acei copii mai mici, cu o oarecare autoritate asupra celor mici, i-au convins să facă ceva chiar și vag sexual. E definiția hărțuirii sexuale. Dar n-avem educație în sensul ăsta, deci nu se prinde nimeni. Haha, au mâncat banana. Haha arăta ca și cum i-o sugea. Amuzant, amuzant.

În ușor altă ordine de idei, ia uite ce tehnică are fata asta.

3 thoughts on “Câteva lucruri despre copiii care au mimat sex oral la un bal al bobocilor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.