Recomandare: haine pentru copii de calitate

A primit juniorul niște țoale de lână foarte, foarte mișto, de la Tomky, surprinzător de călduroase și moi. În mintea mea lâna era ceva aspru, deci nu prea înțelegeam de ce ai face din lână haine de copil, cu excepția cazului în care vrei să-l faci să urască hainele pentru întotdeauna. Dar pentru că nu mă pricep, nu știam că merinosul (sunt din merinos hainele) e ceva soi de lână și nu doar o glumă porcoasă. Dar divaghez.

Juniorul are pe el un body și niște pantaloni de lână care vin foarte bine. Pantalonii vin chiar surprinzător de bine, fiind mai mari decât i-ar fi buni pentru vârsta lui, dar se pare că sunt slim-fit sau ceva, că nu atârnă deloc pe el și (poate mai important) o să-i fie buni și peste două luni.

Ideea e că sunt foarte potrivite în perioada asta a anului: pe de-o parte că sunt călduroase, pe de-altă parte că pot fi un cadou mișto pentru niște tineri părinți.

UPDATE: Am un cod de reducere de 10% pentru orice haină din lână de la CeLaVi comandată până la finalul lui 2016. Folosiţi la finalizarea comenzii codul PTK-SIRB-NET pentru a vă bucura de reducere.

7 thoughts on “Recomandare: haine pentru copii de calitate

    1. Ovi, primul meu comentariu a fost o glumita si credeam cu tarie ca a fost o greseala de exprimare. Acum m-ai facut curioasa.

      Cum sunt copiii de calitate? Cei care nu sunt de calitate cum sunt? :)

    2. Păi al meu e de calitate. Încă n-am cunoscut personal copii care să nu fie de calitate, dar aud că ar fi mediocri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.