Netflix a introdus subtitrări în română

N-am văzut să se bucure încă cineva pe bloguri despre asta, dar iată: o veste bună pentru cine zicea că nu-şi face abonament la Netflix pentru că nu au conţinut localizat.

În acest moment există pe Netflix 82 de titluri (listă actualizată zilnic) cu subtitrări în limba română.

O bună parte din ele sunt clasice (Casablanca, Gone With The Wind, 2001: A Space Oddissey, A Clockwork Orange), însă subtitrările vin până în zilele noastre. Batman-uri, Matrix, Se7en, Lord of the Rings, Ocean’s 11-13, 300, The Hangover – mă rog, în principiu Greatest Hits.

De asemenea, aparent există şi filme româneşti pe Netflix, doar că nu-s disponibile în România.

10 thoughts on “Netflix a introdus subtitrări în română

  1. Cand nu era Netflix toata lumea plangea ca nu are unde sa vizioneze filme in mod legal. Acum cand este disponibil in Romania, parca nu mai prezinta interes.

  2. Asta e maxima! Exista filme romanesti, dar nu in Romania. Exsita filme mult mai bune decat ce e in lista aia, dar nu pentru romani ca locuiesc in Romania. Pe banii mei?

  3. Salut , am avut abonament la Netflix o luna dar am renuntat ca nu erau sub in limba română . Azi cind am citit articolul mi-am facut din nou abonament . Spune-mi si mie poate sunt eu mai prost , unde are Narcos sub in limba romănă. Crede-ma ca mi se pare aiurea sa vii intr-o tara si sa nu ai traduceri in limba tarii respective. Mulțumesc frumos !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.