Google Play Music e tot mai bun

De mai bine de un an jumate, de când s-a lansat Google Play Music (varianta pe bani) şi în România, n-au trecut trei zile legate în care să nu ascult muzică de aici. Iniţial a fost 24 de lei pe lună la ofertă, preţul întreg fiind de 29 de lei, după care au ieftinit la 22 de lei pe lună. Nu ştiu dacă pentru toată lumea sau doar pentru mine că-s mai special, dar iată.

De departe cea mai mişto facilitate a serviciului e partea de sugestii muzicale (mă rog, pe lângă că poţi să-ţi urci 50.000 de mp3-uri să le asculţi oriunde şi pe lângă că poţi să asculţi orice melodie de la ei din catalog oricând, on demand). Alegi o melodie, îi zici să “start radio”, îţi face playlist random cu muzică similară. Dai cu zarul şi-i zici să-ţi pună ce vrea el, să-şi bată joc de tine, îţi pune muzică random bazată pe ce ai ascultat în general. Şi le nimereşte bine, am descoperit nişte melodii excelente aşa.

Ei, de câteva zile au playlisturi dinamice, bazate pe momentul zilei. E marţi dimineaţa? Poate vrei să asculţi muzică de început ziua cu o cafea. E ora 9 dimineaţa? Poate vrei nişte muzică de ascultat în autobuz. Eşti la birou? Poate vrei nişte muzică de concentrare. Lucrezi târziu? Poate vrei un playlist să te ţină în viaţă sau poate nişte muzică relaxantă. E vineri după amiază? Poate vrei nişte muzică veselă, că tot n-ai chef de muncă şi vrei să pleci rapid acasă. E noaptea târziu? Poate vrei nişte muzică tristă pe care să plângi că ai 35 de ani şi eşti singură şi bărbaţii nu te mai vor nici măcar pentru un scurt şi n-o să te măriţi niciodată şi o să îmbătrâneşti înconjurată de pisici şi o să te rogi doar să te găsească cineva repede atunci când mori ca să nu te mănânce pisicile lihnite, pentru că nu ai dus neapărat o viaţă sănătoasă şi s-ar putea să le îmbolnăveşi.

În fine, e mişto:

gpm

8 thoughts on “Google Play Music e tot mai bun

  1. Multumesc pentru asta. Eu n-am mai dat refresh de o luna la pagina cu aplicatia, nu aveam nici cea mai mica idee ca a aparut ceva nou… Parca vad ca si Facebook a bagat ceva nou si eu nu am prins.

  2. Este un lucru bun chestia cu playlist-uri dinamice, poate asa voi mai asculta si altceva in afara de clasicele formatii pe care le ascult de obicei.

  3. Folosesc Google Play Music inca de cand a aparut pentru ca nu sunt de acord cu muzica piratata, altfel artistii cum ar putea sa scoata noi piese daca noi nu le sustinem munca? In plus, preturile nu sunt atat de mari. Cat despre ceea ce ofera aplicatie este chiar super. Imi place foarte mult noua interfata si mai ales playlistul dinamic.

  4. Nu-mi place !!! pe telefon te trezesti ca aplicatia creste cu fiecare melodie pe care o asculti…ajunge sa aibe si 3 GB si poate mai mult,nu inteleg de ce ,atata timp cat asculti melodiile de pe serverele google sa iti incarce si telefonul cu ce ai ascultat,poate sunt melodii care nu le ascult de 15 ori, ci doar o data ,de ce se descarca in telefon sute de MB ???,asta nu-mi place…si daca iti urci anumite melodii din calculator cand sincronizezi aplicatia din telefon cu contul ,iti baga si melodiile care le-ai urcat, o tampenie,pe ce platesc 22 lei /luna? pai asa imi copiez eu molodiile din calculator fara niciun ban, iar pentru noutati imi pot cauta si acasa si sa-mi fac singur o lista care sa o incar in telefon. Am ascultat 10 melodii si aplicatia avea deja 1GB ,pai 10 melodii au 1GB ? hai sa fim seriosi,la cat se caca astia de la Google pe ei ,ca au servici de sta in chiloti la munca , si au tot ce isi doresc ,nu putea sa faca ceva de genul,atata timp cat asculti online sa nu-ti afecteze spatiul de pe telefon? O aplicatie de rahat…bai astia de la Google luati-va pantalonii pe voi si faceti ceva ca lumea. Vai de capul vostru.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.