Aplicaţia Biziday e o dezamăgire

În lucru de şase luni, mult anticipata şi mult aşteptata aplicaţie Biziday a lui Moise Guran a fost în sfârşit lansată pentru Android şi iOS.

E proastă.

Să vă zic.

L.E. Am început să scriu despre noua aplicaţie Biziday dar a cam zis zoso tot ce era de zis şi e prea dimineaţă ca să scriu acelaşi lucru formulat altfel. Singura chestie ce-aş adăuga-o e că nu e în stare nici măcar să facă caching la ştiri, să nu trebuiască downloadate când le deschid. Dacă tot iei titlurile, poţi lua şi textul, să pot sta pe veceul fără semnal şi să-ţi folosesc aplicaţia, Moise. E un rahat de RSS reader care, în stadiul actual, pare scris pe fugă într-un weekend de un programator care şi-a dat seama că şi-a luat deja banii şi nu are ce livra la deadline pentru că era prea ocupat să se joace Overwatch.

Vă las cu review-ul pe care i l-am lăsat mai devreme, să echilibrez puţin review-urile cu “aplicaţia are problemele următoare […] dar îţi dau 5 steluţe pentru efort şi pentru că eşti de al meu Moise şi pentru că mi-a plăcut de tine când explicai fluctuaţia leu-dolar la radio”:

4 thoughts on “Aplicaţia Biziday e o dezamăgire

  1. Da, inca se mai pot aduce multe imbunatatiri aplicatiei. Cel mai enervant mi se pare faptul ca nu exista posibilitatea filtrarii in functie de domeniile de interes, dar si ca nu o pot folosi in mod landscape.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.