UberPITCH: ce ar fi bine să ştii înainte să arunci cu idei de afaceri în ei

Din Termeni şi Condiţii:

Confidențialitate și Drepturi de proprietate intelectuală

Prin participarea la UberPITCH, consfințiți că orice idei, comentarii sau sugestii incluse în formularul de participare nu sunt informații confidențiale. În plus, confirmați și sunteți de acord ca Uber sau investitorii numiți pot dezvolta, poate au dezvoltat , sau sunt în curs de dezvoltare a unor proiecte similare sau identice cu Pitch-ul dumneavoastră. Prin participare, renunțați la orice pretenții legale care ar putea rezulta din sau sunt legate de Pitch-ul dumneavoastră.

Evidenţierea textului e a mea, dar în pagina lor de termeni şi condiţii e evidenţiat tot paragraful, să nu poţi zice că nu ţi-au zis.

Cu alte cuvinte, dacă ai o idee bună, o prezinţi la pitch şi a doua zi le vine aceeaşi idee şi lor, mulţumim frumos mai treceţi pe la noi. #grijămare

One thought on “UberPITCH: ce ar fi bine să ştii înainte să arunci cu idei de afaceri în ei

  1. Gigel intra pe blog la tine si lasa un comentariu sugerand ca ar trebui sa adaugi abonare la comentarii. Tu implementezi abonarea la comentarii, dar Gigel te da in judecata ca a fost ideea lui. Nice, nu? :)
    In alta ordine de idei, e 2016, trecem si noi de etapa in care credem ca o idee chiar valoreaza ceva fara implementare? In plus, o idee care poate fi “copiata” dintr-un formular de 5 randuri sau o discutie de 15 minute in masina va fi copiata oricum intr-o saptamana de la lansare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.