inb4: Google lansează copii de iPhone

E perioada “scurgerilor” la Google, la fel ca în fiecare an cu o lună înainte de lansarea Nexusurilor. Bine, cică începând de anul ăsta telefoanele lansate de Google nu se vor mai chema Nexus, ci se vor rebrandui în Pixel, vor fi marketate puternic şi ca fiind “făcute de Google”, cel mai probabil nu vor mai exista discuţii de parteneri, ci se vor concentra pe a le face pentru Google ceea ce iPhone este pentru Apple.

După leak-urile de azi, se pare că primii doi paşi în direcţia iPhone au fost luaţi cu noile telefoane, anume designul şi preţul. Se vehiculează un preţ de bază de 650 de dolari pentru telefonul cel mic (vor exista două versiuni, Pixel şi Pixel XL), iar telefoanele vor arăta, cel mai probabil, aşa:

nexus2cee_px1-1-728x650

nexus2cee_px2

Pentru ochiul meu neformat, arată ca nişte iPhone-uri cu un panou de sticlă pe spate, plus cititor de amprente. Nu ştiu ce o să fie pe panoul frontal jos, acolo unde e blurat ceva, dar cel mai probabil o fi vreun logo, că buton nu prevăd să fie. Asta sau difuzor secundar, deşi nu ştiu de ce l-ai ascunde.

One thought on “inb4: Google lansează copii de iPhone

  1. Cum poti zice ca sunt copii? Este probabil sa fi fost “design-uite” cu mult inainte de iPhone-uri, procesul intreg dureaza luni, nu se face peste noapte.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.