Un trolling mișto*

Niște băieți au pornit un kickstarter acum vreo doi ani încercând să strângă bani pentru a face un film. Au făcut un clip de prezentare vag, au dezvăluit concret doar că filmul se va chema It’s All Good și au așteptat să vină banii. Și au venit, vreo 75.000 de dolari.

După care au făcut liniște. Nu au postat niciun update timp de câteva luni, nu au zis nici câr legat de filmul promis, băgând teama în finanțatori că nu se mai face nimic. După care au început să miște ceva: au postat câte o poză din vacanțe prin străinătate, de pe vapoare și te mai miri ce. Pe unele le-au lăsat, pe altele le-au șters, numai bine cât să bage emoții în cei ce au investit în filmul lor.

După care, acum o lună, a venit lovitura: au postat un clip în care anunțau că aia e, nu se mai face filmul pentru că motive. Cu televiziuni și toate cele. Ups, scuze.

Și azi a ieșit trailerul la filmul promis, care s-a dovedit a fi un film despre niște tipi care pornesc o strângere de fonduri pentru a face un film, după care cheltuiesc banii și îi lasă pe investitori cu ochii în soare:

Meta.

*voiam să zic mișto pentru cine privește din exterior toată distracția, mă gândesc că pentru cei care au investit în film și au apucat să-și activeze avocații pentru recuperarea banilor e mai puțin amuzant.

5 thoughts on “Un trolling mișto*

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.