Comisia de tăiat hârtii pare să lucreze

Când am auzit de platforma maisimplu.gov.ro a guvernului, care are ca scop eliminarea hârţogărăilor din instituţiile de stat, am zis că foarte bine, da’ nu cred până nu văd.

Şi azi am văzut prima chestie: am reuşit să-mi fac cont pe ghişeul.ro fără să mă duc la primărie să fac cerere sau gen, cum era până ieri. A fost mai simplu decât mă aşteptam: am băgat CNP-ul, am băgat numărul cardului, mi-au trimis username şi parolă. Numele de utilizator a fost şi ăla generat aleator, deci am crezut că o să trebuiască să-l ţin minte. Nu, am putut să-l schimb şi pe ăla. Literalmente în mai puţin de 5 minute am aflat că am de plătit 400 de lei.

E bine.

6 thoughts on “Comisia de tăiat hârtii pare să lucreze

  1. Ghiseul.ro inca e plin de erori. Plus ca nu accepta unele carduri si foarte multe localitatati nu sunt incluse in program. Dar da, e un pas inainte. In cativa ani poate o sa avem si noi ocazia sa platim totul pe net.

    1. Nu sunt incluse localitățile care nu și-au exprimat dorința și intenția de a fi incluse. Adică al tău dom’ primar nu s-a sinchisit sau nu dorește să ofere amărâților din localitatea pe care o conduce posibilitatea de a plăti prin platformă. Pândește-l la colț de stradă și cere-i să vă înscrie.

    1. Pai spune-le la oamenii de la ING ca vrei sa fie acceptati pe ghiseul….

      Cu card la ING poti plati, dar nu poti sa iti faci contul… Pentru ca aparent bancile ofera o metoda simpla de autentificare a omului cu CNP, sa vada daca chiar e el: verifica daca cardul e tot al cnp-ului lui…

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.