Pe ce mai sparge banii IPJ Timiş

Ieri după-amiază, trecând cu maşina prin centrul Timişoarei, m-am văzut nevoit să fiu blocat degeaba în faţa unui semafor verde, de către nişte tinerei fluturând bannere cu ce mişto e să zâmbeşti în trafic şi că nu e OK să fii nemulţumit în trafic şi că politeţea e pe primul loc.

Tinerei împărţind flyere, oferind flori doamnelor (apropo, eu de ce n-am primit floare? ce, io nu ştiu să apreciez un trandafir? eu n-am simţul mirosului?). Şi asta sub oblăduirea şi îndrumarea unui poliţist de rutieră care oprise traficul ca să poată studenţii sau ce-or fi fost ăia să îţi fluture ironia în faţă şi să treacă pe la fiecare maşină, să dea o filadă cu smiley face pe ea şi să zică “politeţea are prioritate” fiecărui şofer care nu dorea altceva decât să ajungă din punctul A în punctul B.

11124737_10206566772794864_1541005510_n

Căci tinerii ăia, când or creşte mai mari şi şi-or lua permisul, o să afle încet-încet că una dintre cele mai mari nemulţumiri din trafic e să trebuiască să ajungi undeva şi să fii întârziat de altcineva, fie că e un şofer nebun, aglomeraţie sau vreo campanie cretină.

One thought on “Pe ce mai sparge banii IPJ Timiş

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.