Roy e crispy

Pentru cei din provincie, Roy e un fast food vechi şi cu tradiţie din Timişoara, singurul deschis non stop din complexul studenţesc (şi unul din puţinele din oraş, de altfel), care are o mâncare de te lingi pe degete. Nu o dată am ajuns obosit la patru dimineaţa după un kil de trăscău să-mi odihnesc capul pe masă şi să-mi potolesc foamea cu un meniu crispy, o shaorma, pleşcaviţa sau, când mă simţeam aventurier, o ciorbiţă bună.

Acum jumătate de oră însă se pare că Roy însuşi a fost făcut crispy. Aştept să aflu oficial ce s-a întâmplat, dar teoria mea a conspiraţiei e că s-a întâmplat aşa: anul trecut a ars Falafelu’ de pe Aleea Studenţilor, omul a luat banii pe asigurare şi şi-a deschis unul mai mare puţin mai sus de Roy. După care concurenţa a fost eliminată. Sau poate avea şi Roy nevoie de banii de asigurare. Sau poate cineva pur şi simplu a comandat o friptură FOARTE bine făcută.

Cert e că azi sunt trist.

Update: zvonul zice că cic-ar fi pornit de lângă, de la Pleşcaviţa 100%, care ar fi turnat apă peste jar să-l stingă, nu s-a stins dar l-au aruncat la tomberon.

3 thoughts on “Roy e crispy

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.