Telefoane de care sunt interesat şi care nu sunt noul Nexus 5

Până apare noul Nexus 5 (5X, cică aşa o să-i zică), mai urmăresc şi eu în stânga-dreapta diverse anunţuri de apariţii de lansări de zvonuri de potenţiale smartphone-uri, să văd dacă m-ar tenta totuşi altceva în cazul în care Nexusul nou nu va arăta aşa şi va fi urât cu spume, cum se preconizează că va fi cel de 5.7 ţoli scos de Huawei.

Şi avem aşa, pe scara preferinţelor:

sony-z5-1

Sony Xperia Z5. Îmi place atât de mult seria Z de la Sony încât aş face baie în ele. Le-aş lua pe fiecare în parte şi aş împărţi un duş intim, să le simt sticla pe piele şi să ştiu că nu se strică de la apă. Am avut Xperia SP şi l-am iubit mult, am insistat să-i iau soţiei un Xperia Z1 Compact şi nu regret nici în ziua de azi decizia asta, singura chestie care mă oftică la seria Z faţă de un Nexus LG e că update-urile la Android nu vin în ziua zero. Bine, şi preţul dublu, dar hei, e construcţie de cea mai înaltă calitate şi hardware de top.

BlackBerry-Venice-AA-1-840x1132

Blackberry Venice. Dacă e să dăm dreptate scurgerilor din ultimele săptămâni, Venice va fi noul telefon Blackberry, care va rula Android, va avea tastatură fizică sub ecran, tot ce înseamnă securitate clasică Blackberry, un Snapdragon 808 şi 3GB de RAM. Şi, în funcţie de preţuri, s-ar putea să fie ăsta mai tentant decât Nexusul. Deşi la cât de cu capul în cur sunt RIM, mai mult ca sigur că vor restricţiona şi la modelul ăsta Internetul exclusiv prin BIS.

SF1-hero-image

Obi Worldphone. Ăsta e interesant pentru că e un struţocămil de-un oarecare fel. E un telefon lansat de o companie de-a fostului CEO Apple John Sculley, şi – cel puţin din poze – arată exact ca bastardul pe care nu ştiam că mi-l doresc, însă fără de care piaţa e trist. E un telefon care arată jumate a iPhone, jumate a Lumia, însă nu rulează sisteme de operare făcute pe genunchi, ci rulează Android.

marshall_london

Şi ar mai fi Marshall London, un telefon cel mai probabil mediocru, însă uită-te la el cum arată. E un telefon făcut de Marshall, cu două găuri de căşti! Şi cu potenţiometru pentru volum în loc de butoane. Şi la care poţi să-i asortezi gen căştile astea şi să ştie toată lumea că îţi place să asculţi muzică bună. În rest sunt sigur că e mediocru cel mult, dar fii serios, uită-te la el. Şi la căştile alea.

8 thoughts on “Telefoane de care sunt interesat şi care nu sunt noul Nexus 5

    1. Sa specificam : Moto X 2nd sau 2014, ca astea noi, unul e cu baterie mare si hardware mai slab, altul e cu ecran mare si cam atat. Din pacate pentru Moto X 2014 nu prea gasesti accesorii pe piata noastra si trebuie apelat la Amazon uk, iar bateria e cam mica: 2300. Si inca o chestie, are ecranul rotunjit, cum era S3 si asta inseamna ca nu o sa poti pune o folie de sticla, cum trebuie, pe el. Altfel, Moto X 2014 are hardware de S5, altul care imi facea cu ochiul, insa nu cred ca mai “pupa” un update major oficial.
      Daca iti place ecranul mare, o optiune buna e Nexus 6, care mai are cel putin 1 an de acum incolo de update-uri oficiale. Asta inseamna Android M si urmatorul, probabil.

    1. Neah, au greşit prea mult cu el ca să mai fie o opţiune dezirabilă – sistemul dubios de invitaţii, lipsă NFC, lipsă încărcare QI, lipsă quickcharge etc.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.