Am nevoie de un perete din lemn şi sticlă

Caut în Timişoara o firmă sau un meşter, ceva, să-mi facă la comandă un perete despărţitor. Anume, dorim să decomandăm conacul familiei cu un “perete” despărţitor cu structură de lemn şi sticlă mată (sau variante mate). Ideea e că nu-mi doresc rigips, că mi-aş dori să mă bucur şi de lumină naturală pe coridorul ce va rezulta împărţirii.

Ca exemple, ceva de genul ăstora de mai jos, nu neapărat cu uşi glisante, dar ceva să placă la toată lumea. Aveţi idee de cineva serios cu care să pot vorbi în sensul ăsta? Eventual să nu mă coste cât un apartament nou, dacă e posibil. Repet, mă refer la Timişoara.

Shoji-screen

dressing-usi-glisante

design-interior-living-modern-

440x330_066948-usa-glisanta

Mulţam!

11 thoughts on “Am nevoie de un perete din lemn şi sticlă

  1. O solutie ceva mai costisitoare, dar mai sigura pentru tine ar fi un perete din sticla securizata (in caz ca aluneci sau iti scapa ceva in peretele asta nu te ranesti). Nu e musai sa folosesti sticla de Saint gobain (e mai scumpa), dar macar sa fie securizata.
    Sau, daca iti depaseste bugetul solutia asta, poti folosi o sticla normala (desi nu recomand), dar sa aiba un parapet de 90cm din alt material (lemn, panel sandwich etc).

  2. puteti sa-l recomandati pe nenea? imi trebuie tot asa ceva, cautam de ceva vreme. Multumesc

  3. Cred ca trebuie sa va adresati unui atelier de tamplarie care face usi vitrate (usi cu sprosuri). Cu mai mult timp in urma, erau celebrele “glasvand -uri” – un soi de usi pliante cu 4 (2+2) sau 6 (3+3) canaturi, articulate intre ele prin balamale. In timp, se mai lasau, mai frecau de pardoseala, dar acum exista solutii de mecanisme pentru usi glisante sau usi glisante telescopice si, practic, trebuie sa gasiti pe cineva care sa fie capabil sa execute canaturile.
    Mai multe articole despre usi si porti gasiti aici: https://www.codeus.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.