Cea mai bună investiţie în accesorii auto

Dacă tot de mâine intră în vigoare noul cod rutier titrat de toată presa ca “PRĂPĂD!”, “ŞOFERII vor rămâne fără BANI şi MAŞINĂ şi JOB şi CASĂ şi FAMILIE”, “Al patrulea REICH al PUMNULUI de FIER al legii care vrea cu orice PREŢ să ducă ŞOFERII în FALIMENT”, “VEZI AICI ce amenzi INCREDIBILE vor plăti TOŢI ŞOFERII NICI MĂCAR NU CONTEAZĂ DACĂ ÎNCALCĂ LEGEA ORICUM O SĂ PLĂTIM TOŢI CU LACRIMI ŞI SÂNGE”, să vă povestesc cum am economisit… nici nu pot să calculez câţi bani.

În noiembrie 2013 mi-am luat un handsfree bluetooth. Am dat pe el 120 de lei şi şi-a făcut deja banii cu vârf şi îndesat. Apropo, poveste amuzantă cu preţul ăstuia: eram în ceva Altex sau Domo din Baia mare cu frate-meu şi am văzut handsfree-ul respectiv. Samsung, frumos, nepreţuit. Deschid telefonul, caut pe site la magazin modelul, mă uit la preţ, 70 de lei, supertare, îl iau, mai iau nişte chestii de prin magazin, îi las coşul şi cardul amărâtului de frate-meu şi ies din magazin ca să vizitez de urgenţă tronurile mall-ului să le urzesc una alta. Când mă întâlnesc cu frate-meu afară, aflu că de fapt era 120 de lei şi frate-meu n-a ştiut şi a plătit.

Am zis că e poveste amuzantă? Scuze, am greşit. În fine, revenind.

Recomand jucăria asta din tot sufletul. Se conectează la două telefoane şi, în ultimele 14 luni, l-am încărcat de fix 5 ori, în condiţiile în care vorbesc cam 25-30 de minute pe zi la el. Şi nici nu vreau să încep să îmi amintesc de câte ori am trecut pe lângă poliţie vorbind la el.

Şi dacă n-o fi ăsta, recomand orice headset bluetooth, orice de la 30-35 de lei în sus funcţionează bine şi te scapă de amenzi.

Ah, să vă zic totuşi o glumă bună legată de BT-ul ăsta. L-am luat să fie Samsung să se potrivească cu telefonul meu, care era un Galaxy S2. În aceeaşi seară am dat de gresie cu telefonul de m-am văzut nevoit să-mi iau un Sony. Nici asta n-a fost amuzantă, wtf Ovi get your shit together.

9 thoughts on “Cea mai bună investiţie în accesorii auto

 1. Sau iti iei si tu o masina cu bluetooth la care sa-ti conectezi telefonul si nu mai umbli cu mizeria aia de casca in ureche ca libidinosii cu teaca de telefon la curea.

  1. Si daca tot ai ajuns acolo, ia-ti frate si sofer, sa poti sa vorbesti la telefon fara niciun stres, nu ca saracii aia cu casca.

  2. Unde erai tu Gogule acum un an jumate să-mi zici să-mi iau direct maşină cu Bluetooth. Also, mizeria aia de cască e făcută pentru maşină, ce vină am eu că cocalarii o poartă şi-n mall?

 2. M-a cadorisit si pe mine Groparu cu un headset Plantronics mega ultra smecher la ceva concurs pe blogul lui. Tare mandru mai eram de jucaria mea, pana si-a bagat Google coada si a facut ceva update pe Android, de trebuie sa scot de fiecare data cand suna telefonul din buzunar si sa ma holbez la ecran incercand sa mut apelul catre casca. Acum am handsfree manual.

  1. Asta e o problemă izolată, n-am avut nicio problemă cu BT-ul pe niciun telefon cu care l-am împerecheat (3 androizi, 1 iphone, 1 blackberry)

 3. Intru eu frumusel pe link-ul de profitshare si stupoare: nu exista BT de la Samsung pe eMAG.

  Me confused. Parca link-urile astea trebuiau sa fie utile :(

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.