Şi? Ce-aţi făcut în vacanţă?

Eu am făcut ca brânza. Ştiţi ce face brânza? Stă liniştită într-un loc şi pute.

Am făcut ce orice om sănătos la cap trebuie să facă din când în când. Mi-am luat liber cu o săptămână înainte de Crăciun, am ascuns bine laptopul şi mobilul de serviciu şi mi-am văzut de mine. Am văzut filme, am văzut seriale, am stat tolănit, m-am plimbat, am molestat un om de zăpadă, am petrecut timp cu familia, am petrecut timp cu prietenii.

Am fost cumpătat în mâncare şi băutură. Parcă am fost prea obosit şi pentru excese. M-am uitat la filme uşoare de familie şi de Crăciun. Şi la desene animate. Şi la Twin Peaks. N-am scris pe blog, mi-am scos notificările la email, abia dacă am gâdilat niţel Facebook-ul. Am evitat să-mi fac planuri şi promisiuni pe anul care vine, pentru că oricum vine el cu capriciile lui, nu e nevoie să-mi fac şi eu de lucru. Mă gândeam că poate n-ar strica să fiu mai disciplinat, în general, în viaţă, dar la fel de bine mă gândeam că poate n-ar strica să-mi fac abonament la HBO GO şi a doua e oricum mai uşoară.

În principiu, n-am făcut nimic, ceea ce v-aş fi dorit şi vouă înainte de Anul Nou dacă aş fi putut fi deranjat s-o fac.

4 thoughts on “Şi? Ce-aţi făcut în vacanţă?

  1. foarte bine ai facut. Cam acelasi lucru l-am facut si eu, cu mici diferente. Nu stiu de ce, dar nu sunt mandru de asta . Nu mi-as fi dorit sa fac neaparat altceva mai scump sau mai fitzos, dar parca as fi vrut sa fie un pic altfel. Poate mi se intampla de la faptul ca in prezent locuiesc cu parintii si imi doresc si eu casa mea, cu familia mea…poate de-aia …nu stiu.. Si daca tot am citit comentariul lui vasile, am facut si sex, dar putin mai tarziu am realizat ca mi-am ales cam prost momentul.

  2. Nici nu am simțit când a trecut vacanța asta. M-am distrat încontinuu, deci am cheltuit o mulțime de bani. Nu a fost zi în care să nu ies cu prietenii sau cu prietena, nici cluburile nu le-am ratat.

  3. Cam asa am facut si eu, numai ca am renuntat de tot la facebook, blog, email… In ultimele zile chiar am inchis si telefonul, dar in schimb, m-am bucurat de zapada si aer curat, de cateva filme bune si de timp bun petrecut cu cei dragi.

    Un an frumos si bogat in experiente!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.