Xtreme Stage la Revolution Festival

Dacă tot e perioada festivalurilor, să nu uităm de cel mai nou festival din Timişoara, Revolution Festival, rudă a EXIT Fest-ului (despre care am scris mai demult, în cele două dăţi în care am fost la Novi Sad), a cărui primă ediţie are loc la Timişoara la sfârşitul lui mai.

De curând s-a anunţat scena Xtreme Stage, cu artişti “heavy metal, punk, rock, thrash metal, crossover şi alte genuri sălbatice”. Vor cânta, conform comunicatului de presă, artişti cu nume cel puţin interesante, precum Replicunts, Akral Necrosis, War Engine, Downstroy, Putrid Blood sau Hteththemeth, “o formaţie ce îşi descrie sound-ul ca inuman”. Pe ăsta ultimul a trebuit să-l dau cu copy-paste să fiu sigur că nu îl greşesc, şi tot nu sunt sigur. Mă rog, nu cunosc atât genurile astea muzicale cât să pot judeca o carte după copertă şi sunt sigur că fac treabă bună pe nişa lor. Ce mă interesează pe mine, mai precis, sunt numele grele de la scena principală, în speţă Noisia, Modestep, Dubioza Kolektiv şi IPR.

Festivalul are loc la Muzeul Satului Bănăţean în perioada 30-31 mai. Abonamentele costă 49 de lei până luni, 25 mai şi 69 de lei după. Biletele de o zi vor fi puse în vânzare în 25 mai la preţul de 39 de lei (preţul acestora va creşte la faţa locului). Sunt disponibile pe myticket.ro, eventim.ro sau la Diverta din Iulius Mall Timişoara, plus punctele de vânzare de pe site.

One thought on “Xtreme Stage la Revolution Festival

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.