Am o copie în plus a CD-ului Goodbye To Gravity – Mantras of War

IMG_20151117_123110L-am ascultat iniţial pe Google Play Music şi mi-a plăcut, aşa că am decis să iau şi CD-ul. Nu atât ca să-l am fizic, căci hei, trăim în secolul 21, ci mai degrabă pentru că anunţul făcut de casa de discuri cum că donează toate încasările albumului victimelor incendiului din Colectiv mi s-a părut de bun simţ. Şi pentru că, de bine, de rău, albumul ăsta a devenit un album istoric, fiind prima piesă a domino-ului care s-a pus în mişcare în România în ultimele două săptămâni.

Pentru cine nu a făcut încă legătura, la lansarea acestui album a luat foc clubul Colectiv din Bucureşti acum două săptămâni jumate.

Ei, cum am ajuns să am două: la site-ul getmusic.ro, singurul unde am găsit CD-ul, lucrează nişte ameţiţi. Am comandat CD-ul într-o noapte, într-un moment în care procesorul de plăţi online era căzut sau în mentenanţă sau gen, cert e că n-a mers să fac plata. Nu e panică, m-am culcat şi am comandat a doua zi, am plătit online, am aşteptat albumul.

Doar că cineva de-acolo s-a gândit să-mi trimită de două ori CD-ul, o dată pentru plata făcută online şi o dată cu ramburs, pentru comanda cu plata eşuată. Pentru că normal, dacă vezi două comenzi de la acelaşi om, pe aceeaşi adresă, cu acelaşi produs, la distanţă de 12 ore, în condiţiile în care prima dată nu a reuşit tranzacţia, primul lucru care-ţi trece prin minte e “iată, omul acesta vrea două CD-uri identice, însă pe unul vrea să-l plătească online şi pe altul cash, pentru că aşa e el, mai nebunatic şi trăieşte viaţa la limită”.

În mod normal aş fi refuzat coletul ramburs şi le-aş fi trimis un email de feedback cu cuvinte puternice, dar în cazul ăsta las să treacă de la mine, pentru că 30 de lei nu sunt o avere şi, după cum ziceam, încasările merg către victimele incendiului iar eu mă fac cu un CD. În plus.

Problema e că nu am ce face cu două CD-uri. Dacă îl vrea cineva pe al doilea, e la mine, e sigilat în ţiplă, îl dau gratis primului care-l cere. Singura condiţie e să fie cineva din Timişoara cu care să mă pot întâlni undeva în oraş, pentru că încerc să evit cât pot de mult firmele de curierat, în ultimele săptămâni mi s-a acrit de ele până peste cap.

6 thoughts on “Am o copie în plus a CD-ului Goodbye To Gravity – Mantras of War

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.